Διάθεση τριών αναπηρικών αμαξιδίων από το δήμο Θεσσαλονίκης

Σε μία πολύ σημαντική δωρεά προχωράει ο δήμος Θεσσαλονίκης στους δημότες με κινητικά προβλήματα, καθώς θα διαθέσει τρία αναπηρικά αμαξίδια  πλαίσιο της δράσης  «Keep on moving».

«Δωρεάν διάθεση τριών αναπηρικών αμαξιδίων πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης  “Keep on moving”», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η προμήθεια των αμαξιδίων εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής καπακιών πλαστικών μπουκαλιών και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας σε αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Τα  αναπηρικά αμαξίδια πρόκειται να διατεθούν :

Στο Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών-Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης με την συνεργασία του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και  Στήριξης «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ».

Στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο Νοσοκομείο «Αχέπα» Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Η παράδοση των αμαξιδίων πραγματοποιήθηκε χθες από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Π. Λεκάκη,  στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

‘’Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους φορείς αλλά και  όλους τους πολίτες καθώς η ανταπόκριση στο συγκεκριμένη δράση είναι μεγάλη. Πρόκειται για μια απλή κίνηση με μεγάλη ανταποδοτική αξία, μια κίνηση που φανερώνει αγάπη για το περιβάλλον  και προσφορά στον συνάνθρωπο’’, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρος Λεκάκης.

 

Πηγή: thessnews

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *