Ντροπή: Έριξαν αλάτι σε ρίζες δέντρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για να ξεραθούν!

Χοντρό αλάτι σε ρίζες δέντρων που βρίσκονται στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έριξαν άγνωστοι. Το αλάτι εντόπισαν πριν από μερικές ημέρες υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρασίνου στον δήμο Θεσσαλονίκης.

“Πρόκειται για ανθρώπους που προφανώς δεν αγαπούν τη φύση. Έγινε εσκεμμένα και σίγουρα από κάποιον που είναι γνώστης, διότι γνωρίζει ότι αυτή την περίοδο το να ρίξεις αλάτι σε ένα δέντρο το οποίο είναι υποανάπτυξη, θα ξεραθεί και να μην αναπτυχθεί”, δήλωσε o αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης, ο οποίος καταδίκασε αυτή την πράξη, ενώ έδωσε άμεσα εντολή να απομακρυνθεί το αλάτι από τα πλατάνια.

Τα πλατάνια βρίσκονται πριν το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς κοντά στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στον οποίο γίνονται εργασίες. “Προφανώς έχει γίνει και σε άλλα σημεία, αλλά εμείς βρήκαμε αυτό”. Μάλιστα, η Διεύθυνση Πρασίνου βρίσκεται σε διαδικασία εργασιών, καθώς φτιάχνει τον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου και έτσι ανακαλύφθηκε το αλάτι στις ρίζες των δέντρων.

“Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας θέλει να ζει σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι πράσινο και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν μία στρεβλή άποψη για θέματα του περιβάλλοντος και προσπαθούν να το καταστρέψουν με τέτοιες πράξεις”, είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Πηγή: thesstoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *