Μπουτάρης: Η Πρωτοβουλία δεν θα διαλυθεί Read more at:

Σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, η είδηση πως ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θα διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Θεσσαλονίκης απασχολεί ήδη ατα Μέσα αλλά και τους πολιτευόμενους, υποψήφιους δημάρχους, που έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους να ζητήσουν την ψήφο των Θεσσαλονικέων.
«Η απόφαση μου είναι προσωπική και όχι πολιτική. Έπειτα από 16 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ πως έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να προσφέρω στην πόλη από άλλες θέσεις» δήλωσε ο κ.Μπουτάρης χθες στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ).
Σήμερα, ο Γιάννης Μπουτάρης, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου παρουσία αντιδημάρχων στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ώστε να μιλήσει δημόσια για την απόφασή του. Αστειευόμενος, στην αρχή της τοποθέτησής του, ανέφερε ότι αυτή η Συνέντευξη Τύπου δεν θα είναι η αποχαιρετιστήρια, μιας και θα πει το αντίο στο τέλος Αυγούστου.
«Η απόφαση να μη συνεχίσω ήταν δική μου, προσωπική», επανέλαβε και σήμερα. «16 χρόνια υπηρετώ τον Δήμο, από το 2002», τόνισε και σε ό, τι αφορά την Πρωτοβουλία δήλωσε: «η Πρωτοβουλία δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε οργάνωση. Είναι μια ομάδα πολιτών. Είμαστε εναντίον των κομμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Επιπλέον, σημείωσε πως «η Πρωτοβουλία δεν θα διαλυθεί, θα διακριθεί κιόλας».

Πηγή: parallaximag.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *